Dette er en helt egen klinikk som ligger i nabobygget til Hovedklinikken. Her har vi 4 behandlingsrom som alle er spesialinnredet for å gi en optimal tannbehandling, med alt av tannutstyr, tannrøntgen, narkosemuligheter, pasientovervåking m.m.

Grunnen til at vi velger å lage en egen avdeling som har hovedfokus på tannhelse, er at dette dessverre er et enormt stort problem hos kjæledyrene våre. Man vet at ca 80 % av hunder og katter har et munnhuleproblem i større eller mindre grad, som for eksempel periodontitt, knekte tenner, tannresorpsjon m.m.

Munnhelsen påvirker også resten av kroppen, og man vet at det er en tydelig sammenheng mellom kronisk periodontitt og sannsynligheten for å utvikle nyreproblemer, leverproblemer og hjerteproblemer.

Det er også vist at hos hunder og katter som ikke viser kliniske tegn til tannproblemer, vil det ved røntgen av tennene finnes klinisk viktige funn hos ca 30% av hundene og 40% av kattene. Dette er grunnen til at vi anbefaler røntgen av alle tennene ved det årlige tannstellet.

Munnhulen er med andre ord en utrolig viktig del av dyrenes helse og velvære, og nå har de fått en egen avdeling hos oss som skal hjelpe dem med dette. 

På klinikken utfører vi tannrens på hund og katt hver dag og vi synes eiere er veldig flinke til å bestille tid for tannbehandling for dyrene sine.

Over 80% av hunder og katter over 4 år har problemer med tannstein eller har andre tannrelaterte sykdommer. Vi er her for å hjelpe!

Åpningstider

 

08.00 – 18.00
Mandag – Torsdag

08.00 – 16.00
Fredag

Timebestilling

 

For å bestille time
ring gjerne på

 

tel. 51 89 20 02

 

Spørsmål?

 

Ta kontakt med oss idag!

Kontaktskjema