Eksempler på dette kan være:

  • Når skal valpen ha vaksine?
  • Hva med ormekur?
  • Hvor mye skal valpen veie?
  • Hvordan klipper man klør og hvor ofte bør man gjøre det?
  • Hvordan var det egentlig med forsikring?
  • Når mister valpen melketenner og skal man pusse tenner?
  • Hvilke flåttmidler bør man velge?

Det er viktig å gjøre valpen vant til håndteringstrening i tidlig alder (eksempelvis ører, munn, poter o.l). Det er også lurt å begynne å pusse tenner tidlig da dette viktig for å forebygge plakk og tannstein. Dersom valpen ikke har blitt ID-merket (chippet) hos oppdretter, kan vi hjelpe dere med dette.

Valpen skal ha vaksine når den er 8 uker, 12 uker og 16 uker. Etter dette skal hunden vaksineres én gang i året. Dere får en påminnelse fra oss når det nærmer seg tiden for neste. Vaksinen beskytter mot valpesyke, parvovirus, kennelhoste, og smittsom leverbetennelse (HCC).

Noe av det kjekkeste vi vet er å følge en valp hele livet fra første sjekk og vaksine sammen med nye eiere. Det viktigste du gjør for hunden er å gå jevnlig til undersøkelser hos veterinær både for å sikre beskyttelse mot sykdommer i form av vaksiner og for å avdekke eventuelle problemer hunden har. Ved vaksinasjon tar vi alltid en god helsesjekk, hvor vi går over hunden fra snute til haletipp.

Vi blir bare glade dersom dere kommer på besøk på klinikken med valpen selv om dere ikke har time. Hils på de hyggelige klinikkassistene i resepsjonen, vei valpen og la den utforske omgivelsene uten at noe skummelt eller ubehagelig skjer. Men husk at andre hunder i resepsjonen kan være både redde, syke eller potensielle smittebærere, så unngå hilsing på andre hunder. 

Ved å besøke oss jevnlig blir det tryggere for valpen neste gang dere har time.
Lykke til med din nye bestevenn!

Åpningstider

 

08.00 – 18.00
Mandag – Torsdag

08.00 – 16.00
Fredag

Timebestilling

 

For å bestille time
ring gjerne på

 

tel. 51 89 20 02

 

Spørsmål?

 

Ta kontakt med oss idag!

Kontaktskjema